Over Vevoc

VEVOC vzw

Is de VEreniging Van Oud-Chiroleden. Dit jaar zijn we 40 jaar zijn we actief in Leest en zelfs daarbuiten. Als uittredend chiroleid(st)er wordt je automatisch lid.
Ben je ooit ergens in de Chiro geweest en woon je in Leest of heb je ooit in de Leestse Chiro geweest? Dan kan je gerust lid worden van onze b(l)oeiende aktieve dorpsvereniging.

Ons werkjaar start steeds met een ledenfeest annex dansavond op de vierde zaterdag van januari. Daarna volgt een groot gamma aktiviteiten voor jong en oud, klein en groot.

Een bekende klasieker is het Crossgebeuren dat tijdens het tweede weekend van oktober plaats vindt. `s Zaterdags organiseren we samen met de Chiro een thema-avond en `s zondags is er de massa jeugd loopcross. Dat is een veldloopmanifestatie waar iedereen aan kan deelnemen, van jong tot oud.

Twee weken later organiseren we steeds een dropping waar een 90-tal deelnemers met een bus ergens in BelgiĆ« worden neergedropt en via kaart en kompas de streek “verkennen”.

Verder houden we een viskampioenschap, een fietstocht, socio-culturele uitstapjes en allerhande alternatieve activiteiten. Wij werken ook samen met de plaatselijke Chirobeweging en steunen elkaar zowel logistiek als organisatorisch.

VEVOC vzw is een beweging voor jongvolwassenen die samen willen groeien naar een (h)echte gemeenschap. Neem gerust eens contact op of doe eens gewoon mee.